25 Απριλίου 2012

Parov Stelar Band @ Thessaloniki, Fix Club (GR)


Parov Stelar´s 2012 "The Princess" tour presents the new double-album with the same name. Together with selected live musicians - in a six person band as the Parov Stelar Band and in a reduced setup for clubs as the Parov Stelar Trio - Parov brings the sound of "The Princess" - as well as of his numerous other releases - to the big stage.
The double-album "The Princess" was released on Etage Noir Recordings in April 2012.

buy tickets 22euro from www.tickethour.com

H φήμη επιβεβαιώθηκε! Ο Parov Stelar επιστρέφει στην Ελλάδα για 2 μοναδικές συναυλίες !

Στις 27 Απριλίου στην Αθήνα και στις 28 στη Θεσσαλονίκη, ο Parov Stelar και η μπάντα του θα παρουσιάσουν επι σκηνής τις μεγάλες του επιτυχίες. Τa Chambermaid Swing, Homesick, Libella Swing, Mojo radio gang, Charleston Butterfly, Matilda, Catgroove, Love, Shine, The Phantom θα μας χορέψουν χωρίς σταματημό! Είναι το νεότερο μουσικό θαύμα της Αυστρίας. Η μουσική του είναι ένα αμάλγαμα από τζαζ, breakbeat και funk. Και τώρα πια δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ο Parov Stelar και έρχεται στην Ελλάδα για μοναδική περιοδεία που θα συζητιέται για πολύ καιρό!



  • 27 Aπριλίου – Βοτανικός - ΑΘΗΝΑ
Προπώληση 28 ευρώ στο www.tickethour.com 
και σε όλα τα καταστήματα Public.
Ταμείο  28 ευρώ.

    • 28 Aπριλίου - FIX – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Προπώληση 22 ευρώ στο www.tickethour.com 
και στα καταστήματα Metropolis (Τσιμισκή).
Ταμείο 27 ευρώ.


Εισιτήρια διατίθενται επίσης μέσω:
EasyPay Τράπεζας Πειραιώς
2111 805555

    Παραλαβές εισιτηρίων στην είσοδο, 2 ώρες πριν την έναρξη της παράστασης έως και το τέλος αυτής.
    Πληροφορίες: 2310 266 648 (καθημερινές 13.00 – 17.00) και στο www.non-net.com


    24 Απριλίου 2012

    Ευρωπαική Γιορτή της Μουσικής Ιούνιος 2012 Καβάλα

    ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 20 ΜΑΙΟΥ












    Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2012

    Έχει πάψει να θεωρείται ένα μουσικό event – είναι πλέον θεσμός.

    Για 13η συνεχή χρονιά, η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής ετοιμάζεται να γεμίσει πλατείες και δρόμους με ήχους, χρώματα και ελπίδα, προσφέροντας δωρεάν μουσική σε όλους.
    Για 2η χρονιά στην πόλη της Καβάλας!!!

    Για μία ακόμα χρονιά, ετοιμαζόμαστε για να αναδείξουμε τους νέους καλλιτέχνες. Το κάλεσμα μας απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο ευρύ κοινό, υποστηρίζοντας την μουσική τους ταυτότητα. Η Γιορτή που ενώνει καταξιωμένους επαγγελματίες, φιλόδοξους ερασιτέχνες και κοινό σε μια μεγάλη και μοναδική μουσική στιγμή είναι εδώ: Ετοιμαστείτε για την 13η Γιορτή της Μουσικής.

    Απευθυνόμαστε σε:
    1. Ερμηνευτές, σολίστες, μουσικούς, συγκροτήματα ή μουσικά σύνολα που επιθυμούν να παρουσιάσουν, να ερμηνεύσουν ή να προγραμματίσουν την μουσική τους εκδήλωση ή συναυλία, ζωντανά, στο πλαίσιο της Ελληνικής Γιορτής της Μουσικής 2012.

    2. Πολιτιστικά και καλλιτεχνικά σωματεία, ιδιώτες, ιδρύματα, μουσικές ακαδημίες ή σχολές που επιθυμούν να συνεργαστούν στην παραγωγή εκδηλώσεων, είτε μέσω οργανωμένης παραγωγής είτε μέσω δημιουργίας παράλληλης δράσης, στο πλαίσιο της Ελληνικής Γιορτής της Μουσικής 2012.

    Ακολούθως, παρουσιάζονται οι όροι συμμετοχής, τρόποι επικοινωνίας καθώς και διευκρινιστικές πληροφορίες και ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν προτάσεις τους ως εξής:
    ΚΑΒΑΛΑ
    * Για μουσικούς:
    1. Δείγμα της Μουσικής σας (DEMO), Βιογραφικό και Φωτογραφίες στην διεύθυνση: AKROAMA FM - Ραδιοδωνικός Σταθμός - Εθνάρχου Μακαρίου 14 Καβάλα ΤΚ 65403 και στο e-mail: info@akroamafm.com

    2. Να αποσταλεί ηλεκτρονικά ένα μουσικό κομμάτι της επιλογής σας σε μορφή mp3 (192 kb) στο e-mail: info@akroamafm.com

    * Για διοργάνωση εκδηλώσεων: info@akroamafm.com
    * Για προτάσεις συνεργασίας: info@akroamafm.com
    τηλ.2514002579

    ΑΘΗΝΑ
    * Για μουσικούς:
    1. Δείγμα της Μουσικής σας (DEMO), Βιογραφικό και Φωτογραφίες στην διεύθυνση: Μ.Ε.Σ.Ο. – Μουσικές Εκδηλώσεις Οργάνωση Συντονισμός Πλατεία Βαρνάβα, Τ.Θ. 18762,Τ.Κ. 11601, Αθήνα
    και
    2. Να αποσταλεί ηλεκτρονικά ένα μουσικό κομμάτι της επιλογής σας σε μορφή mp3 (192 kb) στο e-mail: music@europeanmusicday.gr

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Συμμετοχές καλλιτεχνών που θα ληφθούν μόνο ηλεκτρονικά και όχι ταχυδρομικώς, δεν θα ληφθούν υπ’ όψιν.

    * Για διοργάνωση εκδηλώσεων: info@europeanmusicday.gr
    * Για προτάσεις συνεργασίας: info@europeanmusicday.gr

    Τελική ημερομηνία υποβολής: 11.05.2012
    www.europeanmusicday.gr

    Polaroid Sundays @Villa Mercedes_Kavala

    Πάρε Πόζα....στον φακό των  Polaroid Sundays...
    Τις Κυριακές στο Villa (Mercedes)Beach...
    Kavala από τις 17:00 το απόγευμα
    και μετά μέχρι το βράδυ στις 01:00...
    Φωτογραφίες εδώ



    17 Απριλίου 2012

    2o Alternative*Electronica Culture & Art Meeting


    Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που ξυπνά συναισθήματα καλοκαιρινά μας εμπνέει μας ταξιδεύει και έτσι 
    για δεύτερη χρονιά συναντιόμαστε στην εκδήλωση  Alternative*Electronica  παρουσιάζωντας καλλιτέχνες
    της περιοχής μας αλλά και εκτός γύρω από το εικαστικό κομμάτι παράλληλα με μουσική  επίσης με διάφορους μουσικούς της πόλης και όχι μόνο....

    Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί έργα τέχνης,φωτογραφία,χειροποίητα κοσμήματα,σανδάλια,ζυμοπλαστική,ξυλοτεχνική digital design & video art με μουσική υπόκρουση...

    έχωντας επίσημα καλεσμένους τους Skary Face από την γειτονική Ξάνθη,τους Marys Flower Superhead 
    από την αγαπημένη Θεσσαλονίκη αλλά και τρείς σπουδαίες μπάντες από το ωδείο Νεάπολις της Καβάλας.

    Παράλληλα  14 dj's γύρω από την Alternative*Electronica από τις 6 το απόγευμα θα συνοδεύουνε το κλίμα με τον δικό τους τρόπο και τις δύο ημέρες.

    Σημαντικό κομμάτι της εκδήλωσης καθώς θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα της ανακύκλωσης στις σημερινές μας ημέρες χρησιμοποιώντας σε διάφορα σημεία στους χώρους της εκδήλωσης (κουτιά ανακύκλωσης) το οποίο  επιμελείτε το UrbanStyle Magazine.



    Promotional Links
    & ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
    Bikes & Blues Festival
    Wood Water Wild Festival
    Ηλέσιον αρχαιοελληνικός οίνος
    Ωδείο Νεάπολις

    Christof Ds
    Nek (moca Juniors)
    Themi Undergroove
    SKARY FACE
    Marysflowersuperhead


    Γραφιστικό Τμήμα
    Panda Advertising

    Επιμέλεια
    MinceMusic "fan page"



    01 Απριλίου 2012

    Alternative*Electronica Music Culture & Art Meeting










    Digital Design * Design * Fashion Design
    Photografia * Graffiti Streets Artists*
    Book * Collectors * Handmade * Painting  * Street Theatre * 
    Recycle * Bicycle *
    Animation  *  Deejay  *  Live bands  + more...



    Εάν θέλεις και εσύ να συμμετέχεις στο 2ο Music Culture & Art Meeting για την προβολή των έργων σου στην έκθεση  ή στα dexx της εκδήλωσης επικοινώνησε μαζί μας στέλνωντας μας την ειδικότητα σου και το ονοματεπώνυμο στο mincemusic@hotmail.com  
    More Info 2511109036 & 6941676167
    Συμμετοχές ΑΜΕΣΑ

    ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 
    ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    To Reworks κατεβαίνει Αθήνα στις 6 Απριλίου!‏

    Rework invades Athens!!
    The Pre-reworks event / April 6th /Club Sixx 6 Amerikis STR, Kolonaki
    Life + Death Showcase with Tale Of Us & DJ Tennis
    ISON + Viton + Wagner JR & Arche


    Μετά το άκρως επιτυχημένο Pre-reworks στο Λονδίνο τον Μάρτη το Reworks παρουσιάζεται τον Απρίλιο στην Αθήνα που είναι ο επόμενος σταθμός του Pre-reworks tour. Και τι καλύτερο από την παρουσίαση για πρώτη φορά στην Ελλάδα τω&nu ; μοναδικών Life + Death!

    Life + Death… ένα ιδιαίτερο πρότζεκτ, μας έρχεται από την Ιταλία και μόλις με 4 κυκλοφορίες ακούγεται παντού.  Ποιος δεν έχει χορέψει με τα remix τους στο “Εvery minute alone” των WhoMadeWho ή στα “Soft” και “Baby come back” των Pillow Talk.
    Mε μια σκοτεινή ποπ και house κατεύθυνση αλλά και στοιχεία από ψυχεδέλεια και ντίσκο, οι ίδιοι δηλώνουν ότι η δημιουργούν μελωδικά κομμάτια με επιρροές από την ιταλική cosmic disco και την Αμερικάνο-Βρεταν&iota ;κή new wave & indie αισθητική χωρίς ωστόσο να αναβιώνουν παλιούς ήχους, αλλά δημιουργώντας καινούργιους. Ήδη με την κυκλοφορία τους “Step aside” στην Visionquest βρέθηκαν στα προτεινόμενα singles του 2011. Ποιοι είναι όμως οι Life and Death?
    Μα το δίδυμο των Tale Of Us με τον Dj Tennis φυσικά. Οι Τale Of Us δεν χρειάζονται πλέον ιδιαίτερες συστάσεις. Ίσως το πιο καυτό όνομα μέσα στο 2011 στον χώρο της house & Techno το σίγουρο είναι ότι ότι κυκλοφορούν γίνεται χρυσός. Πο ιος δεν χόρεψε το “Dark Song” ή το “Winds of Change” άλλωστε.  Τα remixes τους στους We Love, Audiofly, Gus Gus κ.α. τους καθιέρωσαν στα must ονόματα – ρεμίξερς τη στιγμή που οι εμφανίσεις τους γίνονται sold out παντού. Το παζλ έρχεται και κλείνει ο Dj Tennis. Με μια ιστορία 15 ετών στην μουσική σκηνή της Ιταλίας σίγουρα έχει να πει πολλά στην βραδιά.
    Εκεί θα είναι και ο Ison ο οποίος επιστρέφει στην Αθήνα μετά την εμφάνιση του τον Μάρτιο σε μια φανταστική βραδιά μαζί με τον Βίτον γιορτάζοντας την κυκλοφορία του νέου σιγκλ των Actor One με τίτλο “Building Strike” στ&et a;ν Kindisch. Εκεί θα είναι και οι Αθηναίοι Djs Wagner JR και Arche οι οποίοι εμφανίζονται για πρώτη φορά σε Pre-reworks.

    English Version
    After the incredible night we had on the Pre-reworks event in London on March 6th, Reworks travels in April to Athens its next stop. And we are happy to present for the first time in Greece a special showcase from Life + Death!
    A unique project which comes from Italy Life + Death have released 4 super singles which hammer the soundsystems all around the globe. Who hasn’ t dance on their remixes on  “Εvery minute alone” of WhoMadeWho or to their treatments on  “Soft” and “Baby come back” of Pillow Talk.Maintaing a dark pop and house direction they state that they create melodic tracks with influences from the Italian cosmic disco and the US/UK new wave and indie scene without reviving old sounds but instead creating new ones. But who are Life + Death?
    Tales of Us need no further introduction. Perhaps the hottest name in 2011 in the House & Techno scene whatever they put their hands on, transmits into gold. Everybody sang and dance throughout the year the “Dark Song” and the “Winds of Change”. Their remixes on We Love, Audiofly, Gus Gus etc have placed them among the must-remixers of the year while their performances guarantee packed floors. Add to the puzzle also DJ Tennis with a history of 15 years on the electronic dance scene and Life + Death are ready to fly.
    Ison will be there too whom returns in Athens after his successful party with Viton celebrating the new release of Actor one titled “Building Strike” on Kindisch recs. Plus the Athenian djs Wagner JR and Arche who are playing for the first time ever on the Pre-reworks.
    Get Ready people this night will set up Athens on fire!!

    LORD HURON

     Lord Huron  The American Indie Rock Band ! Ο Lord Huron συνδυάζει με γουέστερν ύφος, μα με υλικό από φολκ ροκ, ροκ εν ρολ, και ποπ μελωδίες...