09 Ιουλίου 2013

The Non Rooftop (Met Hotel-Thessaloniki)

                                The NON Rooftop @ The Met Hotel pres : Use Your Ears party




Μπορεί ο καιρός να μας χάλασε την έναρξη τον Ιούνη αλλά κάλλιο αργά παρά ποτε.. Με μεγάλη μας χαρά σας καλωσορίζουμε στο The NON Rooftop. Μια σειρά απο πάρτυ τα οποία έχουν στόχο μια διαφορετική διάθεση. H ιδέα απλή, μια σειρά απο καλοκαιρινά απογευματινά πάρτυ απο ανθρώπους που αγαπούν την μουσική για ανθρώπους που αγαπούν την μουσική. Προσθέστε τώρα την καλύτερη θέα στην πόλη… τώρα προσθέστε μια υπέροχη πισίνα & cocktails .. έτοιμοι;

O Noir παρότι εμφανίστηκε μόλις μια φορά σε πάρτι μας είναι ηδη είναι δύο απο τους αγαπημένους μας παραγωγούς και DJs. Με ακόμη μια φανταστική χρονιά κυκλοφορώντας την μια επιτυχία πίσω απο την άλλη είτε ο ίδιος είτε μέσα απο την Noir Music. Εκτός του ότι ανακάλυψε τον Finnebassen και τον Hot Since 82, διατηρεί την Noir Music σταθερά στις εταιρείες που κινούν την νέα House σκηνή. Στο Pre- Reworks μας χάρισε μοναδικές στιγμές. Αναμένουμε το ίδιο και στο NON Rooftop!

06 Ιουλίου 2013

LoveLight Presents Olga Kouklaki & Liset Alea (Nouvelle Vague) LIVE Kavala

                                                           
                     

                                                                           Little Havanna Espirito Cubano 

                            more than a Live...


 Η Olga Kouklaki συναντά τη Liset Alea των Nouvelle Vague και παρουσιάζουν ένα live performance.
Ως σύγχρονες σειρήνες, τραγουδούν, λικνίζονται κι όπως πάντα είναι έτοιμες να δημιουργήσουν την πιο καυτή ατμόσφαιρα, γεμάτη ενέργεια και αισθησιασμό.
Οι χαρισματικές ερμηνεύτριες, εμφανίζονται για πρωτη φορά στην ομορφη πολη της Καβαλας και όσοι εχουν βρεθει σε προηγούμενα live των κοριτσιών, απλά ξέρουvε τι τους περιμένει...το καλύτερο πάρτι του καλοκαιριού στη πόλη!!!

Olga kouklaki & Liset Alea live,με φρέσκα cocktails, πολύ χορό, αγαπημένες μουσικές!!!

Olga Kouklaki: Φωνή, πλήκτρα
Liset Alea: Μπάσο, φωνή

περιορισμενος αριθμος εισιτηριων - τιμη εισοδου 10ευρω.


Promotional Links 



LORD HURON

 Lord Huron  The American Indie Rock Band ! Ο Lord Huron συνδυάζει με γουέστερν ύφος, μα με υλικό από φολκ ροκ, ροκ εν ρολ, και ποπ μελωδίες...