29 Μαρτίου 2011

[CANCEL] IMAM BAILDI LIVE ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ _JAZZ ROCK_Kavala [CANCEL]

*Making of
Οι Imam Baildi ξεκίνησαν όταν οι αδελφοί Ορέστης και Λύσανδρος Φαληρέας ξεκίνησαν να κάνουν remix από ελληνικά κομμάτια των δεκατιών ’40,’50 και ’60.Την άνοιξη του 2005 είχαν ετοιμάσει τρία κομμάτια όταν η EMI τους πρότεινε να κάνουν ένα ολοκληρωμένο album βασισμένο σ’αυτή την ιδέα.Επτά ακόμα κομμάτια ήταν έτοιμα στις αρχές του 2007.Η παραγωγή του album έγινε από τους ίδους στην εταιρία τους (Kukin Music) και κυκλοφόρησε από την EMI τον Οκτώβριο του 2007.

*Media promotion
Το album έκανε μεγάλη αίσθηση στην ελληνική αγορά τόσο λόγω της ιδέας όσο και των πωλήσεων του,παρέμεινε στα charts για περισσότερες από 20 εβδομάδες και έχει συνεχή προβολή στο ραδιόφωνο και τον τύπο.Το κομμάτι τους Samba Clarina χρησιμοποιήθηκε στην ταινία «Γαμήλιο Πάρτυ» (Ιαν ’08) και έγινε video clip από τους white room, με τους οποίους γυρίστηκε και το «Δε θέλω πια να ξαναρθείς» (Ιούνιος ’08)

*Συνεργασίες
Οι Imam Baildi έχουν συνεργαστεί με την Ελένη Τσαλιγοπούλου,τη Δήμητρα Γαλάνη και τον Γιωργο Μαζωνάκη σε remix δικών τους κομματιών.Εχουν εμφανιστεί ζωντανά με την Ανδριάνα Μπάμπαλη.

*Διεθνείς Licensing
Κομμάτια τους έχουν συμπεριληφθεί σε compilation με παγκόσμια διανομή όπως τα Buddha bar XI και Claude Challe Select 2008:Music For Our Friends. Το άλμπουμ κυκλοφορεί στην τουρκία από την EMI Turkey

LORD HURON

 Lord Huron  The American Indie Rock Band ! Ο Lord Huron συνδυάζει με γουέστερν ύφος, μα με υλικό από φολκ ροκ, ροκ εν ρολ, και ποπ μελωδίες...