10 Απριλίου 2011

Tareq









Tareq γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε πιάνο και αλτικόρνο. Έχοντας ακούσματα από την ηλεκτρονική μουσική σκηνή άρχισε να ασχολείται με την μουσική παραγωγή, το DJing και το τραγούδι.

Το 2002 δημιούργησε το nu-electro group TechSoir, στο οποίο μέχρι το 2009 ήταν frontman. Με τους TechSoir έχει κυκλοφορήσει 3 tracks σε dance compilations και τον Ιανουάριο του 2008 το ντεμπούτο album "Dark Room" απο την Undo records /EMI. Παράλληλα έχει κυκλοφορήσει επίσημα και ανεπίσημα remixes για διεθνείς καλλιτέχνες όπως οι MarsheauxBlow WavesSnoopy LadsDigitalismRod Thomasd:tek και Furiku. Έκανε τη μουσική επιμέλεια στην ταινία "Μη Φεύγεις" και στην τηλεοπτική σειρά "504χμ βόρεια της Αθήνας", του Αλ. Πανταζούδη. 

Με τους TechSoir έχει εμφανιστεί σε διάφορα φεστιβάλ και συναυλίες δίπλα σε ονόματα όπως FischerspoonerDigitalismUNKLEHercules and Love affairJamesChicaneThe FallTorture Garden ενώ ως Dj έχει "ανοίξει" ονόματα όπως SwayzakMetopeScorpio.

Το 2009 έκανε την παραγωγή στη μουσική του Χρ. Θεοδώρου για την παράσταση "Χάνσελ & Γκρέτελ: Η Εποχή των Γουρουνιών" του Δ. Γκιζιώτη, σκην.: Γρ. Χατζάκη. Επίσης έκανε την παραγωγή της μουσικής στο μιούζικαλ του Χρ. Θεοδώρου "Ο Eυτυχισμένος Prince" (λιμπρετο: Χρ. Καννελοπουλος, σκην. Γρ. Χατζακης). 

More info about Tareq:
http://www.facebook.com/Tareqdisco

LORD HURON

 Lord Huron  The American Indie Rock Band ! Ο Lord Huron συνδυάζει με γουέστερν ύφος, μα με υλικό από φολκ ροκ, ροκ εν ρολ, και ποπ μελωδίες...