12 Δεκεμβρίου 2011

Music Is Love * Meet Just Gazing Records

Οταν ο Δημήτρης  και ο Πάνος Λιλής ξεκίνησαν τα θεματικά City Campers Disco parties (συμπληρωματική δραστηριότητα της συλλόγης City Campers που επιμελήθηκαν το 2008 και κυκλοφόρησε από την The Sound Of Everything με την υποστήριξη του BestRadio
συνέβαλλαν καταλυτικά στην δημιούργια μιας Αθηναικής party σκηνής που άλλαξε δραστικά τον τρόπο διασκέδασης του εναλλακτικού νεανικού κοινού της πόλης.


Aκολούθησαν δύο νέες θεματικές βραδιές με μετακλίσεις ονομάτων από το εξωτερικό και αρκετά parties που εδραίωσαν τόσο την φήμη τους σαν djs όσο και την σχέση τους με τους φάνς της χορευτικής μουσικής τόσο στην Αθήνα όσο και σε όλοκληρη την χώρα. 

Στις αρχές του 2010 λάνσαραν το δικό τους ανεξάρτητο δισκογραφικό label (Just Gazing Records) με σκοπό να ταξιδέψουν την χορευτική μουσική σκηνή της πόλης στο εξωτερικό και κυκλοφορώντας το ντεμπούτο album "Played" του Sillyboy, εδραίωσαν την φήμη τους σαν resident djs μερικών από τα πιο αξιόλογα bar / clubs της Αθήνας ( Six D.o.g.s. / ΤΩΡΑ K44 / Salon De Bricolage και πρόσφατα στο AlphaBetaLamda των Αmateur Boyz)

Έχουν εμφανιστεί στο πλυερό θρυλικών djs όπως οι 2ΜanyDjs /Andrew Weatherall / Optimo /The GlimmersLevon Vincent / Kris Menace / D.I.R.T.Y. Soundsystem & Pilooski  ενώ σαν παραγωγοί έχουν ρεμιξάρει ονόματα όπως Monika, Monsieur Minimal, Μy Wet Calvin, Ilia Darlin κ.α.Tα τελευταία τρία χρόνια περιοδεύουν ανα εξάμηνο σε αρκετές πόλεις της χώρας ευαγγελίζοντας τον party ήχο μητροπόλεων όπως η Νέα Υόρκη και το Λονδίνο.


Latest tracks by Just Gazing

LORD HURON

 Lord Huron  The American Indie Rock Band ! Ο Lord Huron συνδυάζει με γουέστερν ύφος, μα με υλικό από φολκ ροκ, ροκ εν ρολ, και ποπ μελωδίες...