25 Μαΐου 2012

• MOUSTACHE Recycled FESTIVAL •

   Σάββατο 26 Μαίου από τις 3 το μεσημέρι μέχρι και την Κυριακή το πρωί στις 8




Ένα ολοήμερο φεστιβάλ, μια ολοήμερη συνάντηση καλλιτεχνών, ένα ολοήμερο πάρτι από τους διοργανωτές των Status Events, IEK ΔΕΛΤΑ & MUSIC TECHNOLOGY and SOUND ENGINEERING.
Η Φωτογραφία, η Μόδα, ο Λόγος, το Σινεμά και η Μουσική συνυπάρχουν κι αντιτίθονται το Σάββατο 26 Μαΐου στην Αποθήκη Γ, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης. Νέοι-και μη-καλλιτέχνες της πόλης παρουσιάζουν τη δουλειά τους, διηγούνται ιστορίες, καταθέτουν την ψυχή τους από τις 15:00 μέχρι τις 21:30. 
Στη συνέχεια, το σκηνικό αλλάζει, τα φώτα χαμηλώνουν και αρχίζει κάτι που ξέρουν να κάνουν καλά οι διοργανωτές των Status Events & IEK ΔΕΛΤΑ & MUSIC TECHNOLOGY and SOUND ENGINEERING.
οι τιμές των εισiτηρίων στην προπώληση είναι 10€(500 εισiτηρια) και 15€ μετα. Και στην είσοδο 20€. Η διανομή τους γίνεται από τους εκάστοτε σταθερούς-και μη-promoters των Status Events και των συνεργατών μας, το καφε-μπαρ L’eqouipe, IEK DELTA, Metropolis & Public


















LORD HURON

 Lord Huron  The American Indie Rock Band ! Ο Lord Huron συνδυάζει με γουέστερν ύφος, μα με υλικό από φολκ ροκ, ροκ εν ρολ, και ποπ μελωδίες...