24 Αυγούστου 2015

Dj Sneak : Thessaloniki

Ο DJ Sneak (γνωστός ως Carlos Sosa) είναι ένας γεννημένος το 1969 στο Πουέρτο Ρίκο.
Μέσα από την Αμερικάνικη μουσική house ως DJ και παραγωγός κατέληξε  στο Σικάγο.
Είναι γνωστός ως ένας από το καλύτερους  παραγωγούς στο Σικάγο,(παράλληλα με τον Derrick Carter, Cajmere / Green Velvet, Gemini,James Curd και Paul Johnson), καθώς και  πρώτοπορος στην μουσική σκηνή της House στα τέλη του 1990.


Το τελευταίο ΝοN Rooftop του καλοκαιριού γιορτάζωντας  και τα γενέθλια 
του Ison από τη Νon Aesthetics παρέα με όλη την Non οικογένεια σχεδόν
αλλά και με την συμμετοχή του  Christof Ds  από τη MinceMusic.
Όλα αυτά σε λιγότερο από ένα μήνα περίπου από το έναρξη του 11ου  international Reworks festival  όπου και θα ξαναειδωθούμε στον ίδιο χώρο για την λήξη του την τρίτη ημερά
More Info: www.non-net.com  www.reworks.gr
Reworks 2015
Γιορτάζοντας 11 χρόνια παρουσίας θα παρουσιάσει μια όμορφη συλλογή σημαντικών καλλιτεχνών από τον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής με τους: Dubfire, Tale of Us, Pan-Pot, Art Department, Ellen Allien, Mano Le Tough, Daniel Miller, Nastia, Carlo Lio, Maher Daniel εκτός των άλλων.
Η πρώτη παρτίδα των επιβεβαιωμένων συμμετοχών περιλαμβάνει ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της μοντέρνας Techno τον Dubfire, ο οποίος θα επιστρέψει μετά από 4 χρόνια στην Θεσσαλονίκη. Στο αποκορύφωμα της καριέρας του οι παραγωγοί και ρεμίξερ Tale of Us, θα παρουσιάσoυν για πρώτη φορά ενα δικό τους Stage. Εκει θα βρίσκεται και ο Mano Le Tough στην πρώτη του εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη. Επιστροφή και για τους Pan-Pot ενα από τα αγαπημένα δίδυμα της πόλης. Ο Art Department διαμέσου της δισκογραφικής του Νο.19 επιστρέφει και αυτός έπειτα από 4 χρόνια στο Reworks με τον παραδοσιακό του ήχο σε ένα showcase μαζί με τον Maher Daniel ; H Nastia θα είναι παρόν και αυτή για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη.
Η Ellen Allien επιστρέφει έπειτα από πολλά χρόνια στην πόλη, υποσχόμενη ακόμη ένα μοναδικό σετ. Ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της παγκόσμιας σκηνής και με μια καριέρα που μετρά 35 χρόνια έρχεται στο Reworks και δεν είναι άλλος από τον Daniel Miller ιδιοκτήτης της Mute Recs; θα παρουσιαστούν επίσης ο Clevelant ενώ η Ελληνική σκηνή θα είναι και φέτος παρούσα με τους Larry Gus, Ison/Actor One,  George Adi, Darktom, Viton, Dreamachinery να είναι μια μικρή γεύση του τι θα ακολουθήσει. Περισσότερες προσθήκες θα ανακοινωνονται καθημερινά!

LORD HURON

 Lord Huron  The American Indie Rock Band ! Ο Lord Huron συνδυάζει με γουέστερν ύφος, μα με υλικό από φολκ ροκ, ροκ εν ρολ, και ποπ μελωδίες...